POLEDNÍ MENU   
Pondělí 20.května    11:00 h. - 15:00 h.   
POLÉVKA   
0,3l      Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 1,9 40,-Kč
0,3l      Dršťková 1 40,-Kč
     
 
HLAVNÍ JÍDLO   
3ks      Plněný bramborový knedlík uzeným masem, dušené zelí 1,3,7 150,-Kč
150g      Pečené krůtí maso, dušená baby karotka, brambory 7 160,-Kč
150g      Hovězí guláš, houskový knedlík 1,3,7 155,-Kč
150g      Dušené vepřové ledvinky, houskový knedlík/rýže 1,3,7 145,-Kč
150g      Smažený kapustový karbanátek, brambory, okurka 1,3,7 155,-Kč
     
     
     
     
     
 
SALÁT, MOUČNÍK   
200g      Zelný salát 45,-Kč
2ks      Rakvičky se šlehačkou 1,3,7 35,-Kč
     
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ
Gramáže jídel jsou uvedené v syrovém stavu.
Možnost objednání poloviční porce za 70% ceny.
Možnost přiobjednání knedlíku (4,-Kč) nebo kopečku rýže (7,-Kč).
Provoz kuchyně: po. - ne. od 11:00 h. do 21:00 h.
Polední menu: po. - ne. od 11:00 h. do 15:00 h.
Ve všedních dnech možnost objednání dovozu jídel z poledního menu na tel.: 241 405 730 od 9:00 h. do 10:00 h.
Menubox (10,-Kč).
V naší restauraci lze platit stravenkami i platebními kartami.
Potravinové alergeny, které podléhají legislativnímu označování
dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:
  1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda).
2. Korýši a výrobky z nich.
3. Vejce a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich.
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich.
7. Mléko a výrobky z něj.
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů).
  9. Celer a výrobky z něj.
10. Hořčice a výrobky z ní.
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich.
12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky).
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj.
14. Měkkýši a výrobky z nich.
  TISK POLEDNÍHO MENU  
Adresa: Tyršovo nám. 2222, 252 63 Roztoky
IČO: 12 38 34 81
Telefon: (+420) 241 405 730
E-mail: mail@restauraceacademic.cz